Főoldal » Hírek » VIII. Kari TDK áprilisban

VIII. Kari TDK áprilisban

2018. január 10.

Megjelent a VIII. Kari Tudományos Diákköri Konferencia felhívása, melyre 2018. április 25–26. között kerül sor a kar Tordai úti épületében. A TDK azoknak az egyetemi hallgatóknak szól, akik kedvet éreznek egy szabadon választott, napirenden lévő politikai, jogi, gazdasági, környezettudományi, művészettudományi vagy nemzetközi kapcsolatokat érintő kérdés kutatására, vizsgálatára és az eredmények ismertetésére, illetve az idén először megszervezésre kerülő Művészet és művészettudomány szekció keretében egy elkészített művészi alkotómunka bemutatására.

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Kara immár nyolcadik alkalommal szervez TDK-t, azzal a céllal, hogy tudományos és alkotói kutatómunkára ösztönözze az erdélyi felsőoktatásban részt vevő diákokat. A VIII. Kari TDK a Sapientia EMTE hallgatóin kívül nyitott minden más felsőoktatási intézmény diákja előtt is, aki az általános jelentkezési feltételeket teljesíti. Az idei tanévtől a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának Kari Tudományos Diákköri Konferenciája egyben jelölő fórum (közvetlen kijutási lehetőség) a humán- és reáltudományi szakterületeken a 2019-es XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára.

A VIII. Kari TDK részleteit, a konferenciára jelentkezés lépéseit és a határidőket a http://kv.sapientia.ro/hu/kari-tdk címen gyűjtöttük össze.

VIII. Kari TDK áprilisban