Főoldal » Hírek » Újra várja a jelentkezőket a Közigazgatás-tudományi Doktori Iskola

Újra várja a jelentkezőket a Közigazgatás-tudományi Doktori Iskola

2018. március 16.

Közösen írt ki pályázatot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara. Jelentkezni március 24-ig lehet.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara pályázatot hirdet a Közigazgatás-tudományi Doktori Iskola keretében elvégzendő doktori képzésre a 2018 szeptemberétől kezdődő tanulmányi időszakra.

A meghirdetett doktori képzés a többciklusú, lineáris képzési rendszer legmagasabb szintje, amely az államtudományok, ezen belül pedig a közigazgatás-tudomány területén kutató szakembereknek biztosít lehetőséget a tudományos fokozat megszerzésére, hozzájárulva az oktatói és kutatói, tágabb értelemben a tudományos elit utánpótlásához. A doktori képzés résztvevői jogviszonyt a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel létesítenek, a képzés helyszíne pedig a Sapientia EMTE Kolozsvári Kara.

A felvételi pályázat fizikai beérkezésének határideje 2018. március 26., hétfő, 16 óra. A képzésről és jelentkezésről bővebb információkat a Tájékoztatóban találnak!

A doktori képzésre történő jelentkezéshez elszántságot, a doktori képzésben kitartást, szellemi gyarapodást, jó eredményeket és sikereket kívánunk minden pályázónak!