Főoldal » Kutatás » Tutori

Tutori

2014. május 23.

Az Európa Tanulmányok és Jogtudományi Tanszék a diákok jobb szakmai előmenetele érdekében tutori programot működtet, melynek értelmében a Tanszék oktatói vállalják, hogy az általuk előzetesen megjelölt tematikában a hallgatókkal külön program keretében foglalkoznak.

A tutori foglalkozás végeredménye a végzős évfolyam számára a szakdolgozat lehet, az alsóbb évfolyamok számára pedig olyan dolgozat, amellyel Tudományos Diákköri Konferenciára lehet jelentkezni.

A legjobb dolgozatok megjelentését a Tanszékünk támogatni fogja.

A tutori program leírása

1. Bejelentkezés: jelen felhívás mellékleteként közöljük azt a tematikát, amelyet oktatóink a program keretében meghirdetnek, és amelyre a hallgatók bejelentkezhetnek. A hallgatók bejelentkezésének határideje minden tanévben október folyamán esedékes.

2.  Formai követelmények: a hallgató minimum 3000 karakteres indoklást állít össze arról, hogy az általa kiválasztott kérdéssel miért kíván foglalkozni, kitér a megvalósítás-módszer leírására is.

3. A jelentkezést a tutori rendszerért felelős oktatóknak (dr. Bodó Barna, Székely Tünde és Kokoly Zsolt) kell elküldeni elektronikus levélben, illetve annak az oktatónak is, akit a hallgató tutornak választott.

     A tutori rendszerért felelős oktatók elérhetőségei a következők:

     Dr. Bodó Barna - bodobarna1()gmail.com
     Dr. Kokoly Zsolt - kokolyzsolt()sapientia.ro

4. Elbírálás: A pályázati eredményeket minden tanévben november első hetében tessük közzé a Tanszék két honlapján (www.et.sapientia.ro, www.jog.sapientia.ro), ugyanakkor minden jelentkező levélben is kap választ.