Főoldal » Kutatás » Tutori Program

Tutori Program

2014. május 23.

Tutori Program

 

 

Felhívás jelentkezésre

 

A Nemzetközi Kapcsolatok és Európai Tanulmányok tanszék a diákok jobb szakmai előmenetele érdekében tutori programot hirdet meg, melynek értelmében a Tanszék oktatói vállalják, hogy az általuk előzetesen megjelölt tematikában a hallgatókkal külön program keretében foglalkoznak.

A tutori programban részt vehetnek az alapképzésben és a mesteri képzésben tanuló hallgatók egyaránt.

A tutori foglalkozás végeredménye a végzős évfolyam számára a szakdolgozat lehet, az alsóbb évfolyamok számára pedig olyan dolgozat, amellyel Tudományos Diákköri Konferenciára vagy más konferenciára lehet jelentkezni.

A legjobb dolgozatok megjelentetését a Tanszékünk támogatni fogja.

 

A tutori program leírása:

 

1. Bejelentkezés: jelen felhívás mellékleteként közöljük azt a tematikát, amelyet oktatóink a program keretében meghirdetnek, és amelyre a hallgatók bejelentkezhetnek. A hallgatók bejelentkezésének határideje 2018. október 25.

2.  Formai követelmények: a hallgató egy körülbelül 3000 karakteres indoklást állít össze arról, hogy az általa kiválasztott kérdéssel miért kíván foglalkozni, kitér a megvalósítás-módszer leírására is.

3. A jelentkezéshez egy űrlapot kell kitölteni, amely a következő címen érhető el:

https://goo.gl/forms/4XHl2yGBgi2iIzsv2

Minden hallgatót kérünk, hogy előre egyeztessen a kiválasztott oktatóval a jelentkezésről.

4. Elbírálás: a bejelentkezések elbírálására 2018. október 29-ig kerül sor.  A pályázati eredményeket a Tanszék honlapján tesszük közzé, ugyanakkor minden jelentkező személyes választ is kap.

5. Szerződés. A programba felvett hallgatóval szerződést kötünk.

 

 Ajánlott tematika (2018-2019)

Programfelelősök