Főoldal » Kutatás » Tudományos Diákköri Konferencia » Kari TDK 2015 - eredmények

Kari TDK 2015 - eredmények

2015. május 24.

A Sapientia EMTE Természettudományi és Művészeti Karán 2015. március 24-25. között került sor az immár hagyományos rendezvénnyé vált Kari TDK-ra. A Kari TDK három szekcióban zajlott. Elsőként a Kari TDK-n a Környezettudományi, másodikként az Európai tanulmányok, nemzetközi kapcsolatok, harmadikként pedig a Jogtudományi szekcióra került sor.

Az Európai tanulmányok, nemzetközi kapcsolatok szekció zsűrijét dr. Bodó Barna, dr. Lupescu Radu, dr. Szenkovics Dezső, dr. Murádin János Kristóf, dr. Toró Tibor, dr. Balla Emese és Székely Tünde, mindannyian a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának oktatói, alkották.

Az Európai tanulmányok, nemzetközi kapcsolatok szekcióban szintén 5 előadásra került sor. A verseny során a következő eredmények születtek: 

  • 1. díj: Teleki Tibor-Csongor, 
  • 2. díj: Veres Karola, 
  • 3. díj: Keresztes Botond

Kutatói különdíjat nyert Csilip Andrea.

A bizottság döntése szerint Teleki Tibor-Csongor, Veres Karola és Keresztes Botond vehet részt a májusban megrendezésre kerülő XVIII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencián. 

A rendezvény sikerességéért köszönettel tartozunk a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának Hallgatói Önkormányzatának, illetve ugyanakkor támogatóinknak, az Emberi Erőforrás Minisztériumának és a Nemzeti Tehetség Programnak.

Kari TDK 2015 - eredmények

Kari TDK 2015 - eredmények