Prima pagina » Știri » Bine aţi venit!

Bine aţi venit!

Dragi studenți!

Specializarea Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității Sapientia este una dintre cele mai recente specializări iniţiate la nivelul facultăţii din Cluj-Napoca. A fost înființată în anul 2006, înaintea integrării României în Uniunea Europeană, cu intenția de a pregătii specialiști cu înaltă calificare în domeniul relațiilor internaţionale şi politicilor de specialitate. Dezvoltarea specializării a fost bazată în întregime pe sistemul Bologna, ceea ce creează coerență între alte facultăți similare în Europa.

Printre cadrele didactive avem atât profesori universitari cu experienţă cât și profesori mai tineri care dau un impuls dinamic procesului educațional. În fiecare an universitar avem și profesori invitați, specialiști în diferite domenii, care lărgesc gama materiilor predate la această specializare.

Majoritatea materiilor sunt predate în limba maghiară, însă avem și cursuri în limba română pentru a facilita însușirea terminologiei de specialitate și de a ajuta studenții să se angajeze pe piața muncii interne.

Dr. Lupescu Radu
director departament